Skip to content
Home
About Us
The Institute
Director
Staff Napoli
Staff Sassari
Structures
Institute Commitee
Research Activities
Research Areas
Native Plant species for Forage & Multipurpose uses
Animal-derived Food & Materials
Sustainable development of Farming & Agropastoral systems
Animal Physiology
Animal Breeding & Nutrition
Rumen & Food Microbiology
Animal Cytogenetics and Genomics
Bio-agricultural Proteomics
Research Products
Active Collaborations
Projects
Good
Grazing4AgroEcology
PNRR Agritech
Genobu
Prin 2017 Safe Milk
AGER FARM-INN
SheepToShip LIFE
PRIN 2017
Livinagro
Inno4Grass
GenoPOMpro
GenHORT
Campus QUARC
FEP Campania
Identificazione di biomarcatori dell’esposizione ad inquinanti marini in organismi sentinella per l’ambiente
Identificazione di peptidi bioattivi nel polpo in grado di favorire/assistere la riproduzione dell’animale
Identificazione in Patella caerulea di un nuovo biomarcatore di esposizione a inquinanti marini
Invitation to Tender
Job Opportunity
Funding Opportunities
Events
Contacts and Info
Privacy Policy
Home
About Us
The Institute
Director
Staff Napoli
Staff Sassari
Structures
Institute Commitee
Research Activities
Research Areas
Native Plant species for Forage & Multipurpose uses
Animal-derived Food & Materials
Sustainable development of Farming & Agropastoral systems
Animal Physiology
Animal Breeding & Nutrition
Rumen & Food Microbiology
Animal Cytogenetics and Genomics
Bio-agricultural Proteomics
Research Products
Active Collaborations
Projects
Good
Grazing4AgroEcology
PNRR Agritech
Genobu
Prin 2017 Safe Milk
AGER FARM-INN
SheepToShip LIFE
PRIN 2017
Livinagro
Inno4Grass
GenoPOMpro
GenHORT
Campus QUARC
FEP Campania
Identificazione di biomarcatori dell’esposizione ad inquinanti marini in organismi sentinella per l’ambiente
Identificazione di peptidi bioattivi nel polpo in grado di favorire/assistere la riproduzione dell’animale
Identificazione in Patella caerulea di un nuovo biomarcatore di esposizione a inquinanti marini
Invitation to Tender
Job Opportunity
Funding Opportunities
Events
Contacts and Info
Privacy Policy
Sardegna, ecco il formaggio ovino “sostenibile” grazie alla ricerca
Sardegna, ecco il formaggio ovino “sostenibile” grazie alla ricerca
domik
Uncategorized
09/02/2024
|
0
not available in english
Share on Facebook
Follow us
Post navigation
Previous:
Previous post:
“Procasu”, Cnr e Cooperativa Allevatori di Mores insieme per un formaggio di qualità
Next:
Next post:
(Italiano) Ambiente in Campania: prospettive di dialogo tra Suolo, Aria, Acqua, Piante, ed Animali attraverso analisi multidisciplinari